Hoe moet ik MICROLAX® gebruiken?

Gebruik MICROLAX® heel eenvoudig in gehurkte positie of in de gebruikelijke positie op het toilet. Draai de tubekop eraf, druk een druppel uit de tubehals en voer de tubehals volledig in. Het invoeren is nauwelijks voelbaar. Druk nu de minitube samen om de inhoud in de endeldarm te legen en houd de tube ingedrukt, wanneer u de minitube weer uit de endeldarm verwijdert. Sta na de toediening weer op en knijp de billen licht samen, zodat de oplossing niet naar buiten kan lopen. 

Belangrijk: Probeer de ontlasting circa. 5 minuten op te houden om een zo optimaal mogelijke werking te bereiken. Na gebruik wordt de minitube weggegooid. Meestal vindt na 5-20 minutende verlichting plaats.

1
Back to Top

© Johnson & Johnson Consumer B.V. 2018. KOAG nr: 33-0215-0281. Laatst bijgewerkt op: 19 february 2015.

Deze site is gepubliceerd door Johnson & Johnson Consumer B.V., die als enige verantwoordelijk is voor de inhoud van de site. De site is bedoeld voor een Nederlands publiek.

MICROLAX® Lees voor gebruik de bijsluiter. Werkzame stoffen: natriumcitraat, dodecyl(sulfoacetaat), natriumzout 70%, sorbitol-oplossing 70%. Waarschuwing: bevat sorbinezuur. Niet gebruiken bij hemorroïden, colitis ulcerosa of proctitis.