Frequente verstopping? MICROLAX® helpt snel en is mild!

Soms hebben mensen last van verstoppingssymptomen. Een opgeblazen gevoel, harde ontlasting, pijn bij het toiletbezoek ... Deze verschijnselen kunnen het welzijnsgevoel aantasten en soms tot frustraties en misbruik van laxeermiddelen leiden. MICROLAX® kan uw probleem op milde wijze, snel en planbaar oplossen. 

Pijnlijk persen bij de stoelgang, een onaangenaam gevoel van onvolledige leging van de darm, een opgeblazen gevoel, buikpijn, het koud hebben en een gebrek aan eetlust: Deze symptomen kunnen uw dagelijks leven behoorlijk ontregelen. Gevoelens van schaamte, controleverlies en hulpeloosheid komen op en veel mensen durven de deur niet meer uit omdat ze bang zijn voor vreemde toiletten.

Wanneer wordt een frequente obstipatie gevaarlijk?

Houd het verloop van uw verstopping altijd in de gaten. Houdt de verstopping aan en doen zich de volgende nevenverschijnselen voor, dan zou u uw huisarts moeten raadplegen om ernstige ziektes uit te sluiten.

  • Bloed in de ontlasting
  • Niet beoogd gewichtsverlies
  • Verstopping afgewisseld door diarree
  • Buikpijn in combinatie met krampen

MICROLAX® is zonder recept verkrijgbaar bij drogist en apotheek.

Back to Top

© Johnson & Johnson Consumer B.V. 2018. KOAG nr: 33-0215-0281. Laatst bijgewerkt op: 19 february 2015.

Deze site is gepubliceerd door Johnson & Johnson Consumer B.V., die als enige verantwoordelijk is voor de inhoud van de site. De site is bedoeld voor een Nederlands publiek.

MICROLAX® Lees voor gebruik de bijsluiter. Werkzame stoffen: natriumcitraat, dodecyl(sulfoacetaat), natriumzout 70%, sorbitol-oplossing 70%. Waarschuwing: bevat sorbinezuur. Niet gebruiken bij hemorroïden, colitis ulcerosa of proctitis.