Juridische kennisgeving

De volledige inhoud van deze Internetsite is het bezit van of onder controle van Johnson & Johnson Consumer B.V. , en wordt beschermd door de universele auteursrechten. Je kan de inhoud enkel downloaden voor persoonlijk gebruik en niet-commerciële doeleinden, maar het is verboden de inhoud te wijzigen of te verveeldvoudigen. De inhoud mag anders hoe dan ook niet worden gekopieerd of gebruikt.

Johnson & Johnson Consumer B.V. zal zich inspannen om de informatie op deze website bijgewerkt en nauwkeurig te houden, maar verklaart, waarborgt of garandeert niets inzake de nauwkeurigheid, geldigheid of volledigheid van de verstrekte informatie. Johnson & Johnson Consumer B.V. is niet aansprakelijk voor schade of verwondingen die het resultaat zijn van je toegang tot, of je onvermogen tot toegang tot, deze website, of van je vertrouwen op de informatie die op deze site wordt verstrekt. Deze site is bestemd voor bezoekers uit België.

Deze website geeft ook links of referenties naar andere sites, maar Johnson & Johnson Consumer B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites en is niet aansprakelijk voor enige schade die uit deze inhoud resulteert. Elke link naar andere sites is louter geplaatst voor het comfort van de gebruikers van deze website.

De handelsmerken, dienstenmerken, handelsnamen, omkleding en producten op deze website zijn internationaal beschermd. Ze mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toelating van Johnson & Johnson Consumer B.V., behalve om de producten of diensten van de ondernemingen te identificeren.

Alle berichten die je naar deze website stuurt, worden beheerd door de Privacy Policy van deze site. Johnson & Johnson Consumer B.V. is vrij om de inhoud van al deze berichten, met inbegrip van ideeën, uitvindingen, concepten, technieken of erin vermelde kennis van zaken, te gebruiken voor om het even welk doel dat aan het beginpunt van de berichten aan deze site is bepaald. Dergelijke voorstellen kunnen bestaan in het ontwikkelen, vervaardigen en/of verkopen van goederen of diensten.

Degene die naar deze website of anders naar Johnson & Johnson Consumer B.V. berichten stuurt, zal verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud en de informatie erin, met inbegrip van de waarheid en de nauwkeurigheid ervan.

Deze website wordt verschaft als een dienst aan de bezoekers ervan. Johnson & Johnson Consumer B.V. behoudt zich het recht voor om, te allen tijde en voor om het even welke reden, de inhoud van deze site te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen zonder kennisgeving aan om het even wie.

Back to Top

© Johnson & Johnson Consumer B.V. 2018. KOAG nr: 33-0215-0281. Laatst bijgewerkt op: 19 february 2015.

Deze site is gepubliceerd door Johnson & Johnson Consumer B.V., die als enige verantwoordelijk is voor de inhoud van de site. De site is bedoeld voor een Nederlands publiek.

MICROLAX® Lees voor gebruik de bijsluiter. Werkzame stoffen: natriumcitraat, dodecyl(sulfoacetaat), natriumzout 70%, sorbitol-oplossing 70%. Waarschuwing: bevat sorbinezuur. Niet gebruiken bij hemorroïden, colitis ulcerosa of proctitis.